NEWS HUB

De tre viktigaste verktygen för alla hantverkare

Picture of Tor Lind

Tor Lind

Journalist

När det gäller att vara en hantverkare finns det några verktyg som är absolut nödvändiga att ha till hands. Oavsett om du är professionell eller gör-det-själv-entusiast kommer dessa tre verktyg att vara till nytta gång på gång. Så vad är det för verktyg? Läs vidare för att ta reda på det.

Den hjälper dig att se till att det du arbetar med är jämnt och jämnt. Ingen vill ha sneda hyllor eller ett skevt bord, så det är viktigt att ha en nivå till hands:

Polygrip tång: För att kunna göra det är det viktigt att ha en nivå till hands: Dessa låstänger, även kända som Vise-Grips, är perfekta för att hålla fast saker som är svåra att greppa med de bara händerna. De kan också användas för att vrida och vända bultar och muttrar som är svåra att vrida på annat sätt: Tången ser ut som en korsning mellan en pincett och en tång, och den är perfekt för att hålla fast små föremål eller komma in i trånga utrymmen. Varje hantverkare bör ha minst en tång till hands för de tillfällen då du behöver en extra uppsättning ”händer”.

Alla hantverkare behöver några viktiga verktyg i sitt verktygsbälte om de vill vara beredda på vad som helst. Ett vattenpass, en polygrip-tång och en pincett bör stå högst upp på listan. Med dessa tre verktyg till hands kommer du att kunna ta dig an nästan alla hushållsprojekt som kommer i din väg. Du hittar allt du behöver på Handymantools.se.

Relaterade nyheter

Senaste nyheterna: