NEWS HUB

Så här underhåller dina entreprenadmaskiner med rätt filter

Bilden visar en traktor med vattenspridare på ett fält. Hitta rätt oljefilter till traktor och Volvo hjullastare hos kespa.se.
Bild av Tor Lind

Tor Lind

Journalist

Så här underhåller du dina traktorer och entreprenadmaskiner med oljefilter för traktor. Samt även rätt filter och traktortillbehör samt maskindelar för dina entreprenadmaskiner. Som ägare av maskiner eller traktorer är det viktigt att serva dina entreprenadmaskiner med rätt sorts luftfilter och oljefilter. Med rätt filter kan du bibehålla hög kvalitet och samtidigt spara pengar.

Här är fyra tips på hur du hittar rätt filter till dina entreprenadmaskiner

  1. Lär känna din maskin. Det första steget för att hitta rätt filter är att känna till din maskin. Se till att du vet vilken modell och vilket märke din maskin har innan du börjar leta. På så sätt kan du begränsa dina alternativ och lättare hitta rätt filter.
  2. Gör din forskning. När du väl känner till din entreprenadmaskin är det dags att göra lite efterforskningar. Leta efter recensioner av filter på nätet och jämför priser mellan olika märken. Det är viktigt att hitta en balans mellan kvalitet och pris när du väljer filter till din maskin.
  3. Tänk på dina behov. När du jämför olika filter bör du ta hänsyn till dina specifika behov som maskinägare. Om du till exempel bor i ett dammigt område behöver du ett filter som klarar av den typen av miljö.
  4. Be om rekommendationer. Om du fortfarande är osäker på vilket filter som är rätt för din maskin kan du be om rekommendationer från vänner eller familjemedlemmar som äger liknande maskiner. De kanske redan har gjort efterforskningar och kan spara dig tid och möda när det gäller att hitta rätt filter för din maskin.

Underhåll dina entreprenadmaskiner och traktorer med rätt sorts filter. Du kommer på så sätt spara pengar. Samtidigt som du bibehåller en högkvalitativ prestanda genom att följa dessa fyra enkla tips:

Känn din maskin utan och innan, gör omfattande forskning om olika märken och modeller. Jämför även pris och kvalitet och be om rekommendationer från vänner eller kollegor i branschen.

Du hittar alla typer av filter till traktorer och entreprenadmaskiner. Filter till New Holland, John Deere, Valtra, Valmet, Fendt och Case IH samt till filter till Volvos hjullastare. Samt även olika maskindelar som kuldrag k80 och kulhandske till k80 av märken som Scharmüller, Dromone, Rockinger och Walterscheid.

Relaterade nyheter

Senaste nyheterna: