NEWS HUB

Vårdkläder från märket Smila gör skillnad

Picture of Tor Lind

Tor Lind

Journalist

Att arbeta inom vården är en utmanande och krävande uppgift som kräver mycket av personalen. En av de viktigaste aspekterna vad gäller arbetsplatskläder inom vården är att de ska vara praktiska, bekväma, och hygieniska. Smila är ett svenskt märke som tillverkar högkvalitativa vårdkläder med fokus på ergonomi och hållbarhet. Dessutom är Smilas produkter tillverkade i miljövänliga material som lämpar sig väl för sjukvårdsanläggningar där högsta krav på hygien gäller. I den här bloggposten kommer vi att titta på några av fördelarna med att välja Smilas vårdkläder.

Ergonomisk design

Smila har utvecklat en ergonomisk design för sina vårdkläder, vilket innebär att arbetet kan utföras mer bekvämt och att risken för skador minskar. På så sätt kan personalen fokusera på att ge patienterna den omsorg som de behöver istället för att oroa sig för fysisk obehag. Smilas vårdkläder är också lämpliga för personer i olika storlekar och former, vilket är viktigt eftersom personalen inom vården har olika kroppsbyggnader och typer av arbete.

Hög kvalitet och hållbarhet

Smilas vårdkläder är tillverkade av högkvalitativa material som säkerställer deras hållbarhet. Detta är särskilt viktigt inom vården, där kläder utsätts för mycket slitage och tvättning. Genom att investera i högkvalitativa produkter som håller länge, undviks onödiga utgifter och miljöpåverkan.

Miljövänliga material

Smila använder sig av miljövänliga material i sin produktion av vårdkläder, vilket är en annan fördel. Vivus, som är Smilas återförsäljare, har ett brett utbud av klimatsmarta kläder som hjälper till att minska klimatpåverkan. Syntetiska material kan även ha en negativ påverkan på miljön, och Smila har valt att undvika polyester för att undvika att skada miljön.

Anpassade för verksamheter

Smila förstår att alla verksamheter har sina specifika behov när det kommer till vårdkläder. För att möta dessa behov och för att garantera en enhetlig profil, har Smila gjort det möjligt att anpassa kläderna med en logga eller tryck. På så sätt kan verksamheten sticka ut i mängden med hjälp av snygga och praktiska vårdkläder.

Klinisk kvalitet

Smila har genomgått en kvalitetskontroll från kliniska experter, vilket innebär att produkterna har godkänts som kliniskt renliga. Detta är mycket viktigt i vården, där hygien och renlighet för patienternas säkerhet är av största betydelse. Genom att välja Smilas vårdkläder är man garanterad hög kvalitet och klinisk renhet för personalens och patienternas trygghet.

Sammanfattning

Smila har många fördelar att erbjuda de som arbetar inom vården. Genom att investera i Smilas högkvalitativa, miljövänliga och praktiska vårdkläder kan personalen fokusera på att ge omsorg till patienterna istället för att bekymra sig över sina arbetskläder. Smila är ett svenskt märke som är dedikerade att skapa arbetskläder för vården för moderna och krävande arbeten som finns inom vården. Så om man vill välja kläder som är pålitliga, bekväma och hållbara, så är Smila det självklara valet.

Relaterade nyheter

Senaste nyheterna: