NEWS HUB

Gör dig redo att transportera med Boonstra Trailers

Bild av Tor Lind

Tor Lind

Journalist

Är du redo att åka offroad eller ta med båten ut på sjön? Du behöver en pålitlig släpvagn som kan ta dig och din utrustning till och från din destination på ett säkert sätt. Det är därför Boonstra Trailers finns här – och erbjuder kvalitetstrailers för alla typer av transportbehov. Oavsett om det handlar om biltransport, båttrailer eller bara allmän transport har vi den perfekta släpvagnen för dig. Låt oss utforska vårt utbud så att du kan hitta den som passar dina behov! 

Båttrailer

På Boonstra Trailers är vi specialiserade på skräddarsydda båttrailers för olika storlekar av båtar. Våra släpvagnar är utformade med bekvämlighet och säkerhet i åtanke. Vi har också galvaniserade stålramar som är rostfria så att du inte behöver oroa dig för korrosiva skador från saltvatten eller andra hårda element.

Biltransporter 

Om du behöver transportera bilar eller andra fordon behöver du inte leta längre än till Boonstra Trailers! Våra släpvagnar för biltransport har låga däck för enkel lastning och lossning av fordon. Dessutom gör våra specialanpassade ramper det möjligt att lasta och lossa smidigt utan att skada fordonet. Och om du behöver något större än bara bilar? Inga problem – vi erbjuder även stora biltransportvagnar som är perfekta för att transportera flera fordon samtidigt. Alla våra biltransportvagnar är utrustade med LED-lampor och kraftiga remmar så att din last syns och inte rör sig när den transporteras!                                                                                                                                                                                    

När du letar efter pålitliga transportlösningar kan du inte leta längre än till Boonstra Trailers! Vi tillhandahåller kvalitetsprodukter för alla typer av transportbehov – inklusive båtar, bilar/fordon och allmän last – till ett oslagbart pris. Vänta inte längre – börja handla idag så att du kan återgå till det du älskar mest – att åka ut på den öppna vägen med stil

Relaterade nyheter

Senaste nyheterna: