NEWS HUB

Snöskoterturer med Snowmobile Tour Sweden

Bilden visar ett hundspann med Dogsledding Sweden. Upplev Jukkasjärvi med Snowmobile tour i Lapland samt hiking tour Sweden.
Picture of Tor Lind

Tor Lind

Journalist

Att uppleva ett hundspann eller en härlig snöskotertur med Snowmobile Tour Lapland är en minnesvärd upplevelse. Allt utgår ifrån den lilla staden Jukkasjärvi i Lappland är en underbar plats att besöka året runt.

Lappland ligger i norra Sverige och i trakterna kring Jukkasjärvi möts vi av Lapplands vackra fjällvärld. Detta skapar enorma möjligheter att uppleva Sveriges norra delar på olika sätt med spännande aktiviteter.

Norhtern lights tour Lapland – Det bästa av fjällvärlden med magiskt och grönskimrande norrsken

På vintern kan du se norrskenet och på sommaren kan du njuta av midnattssolen. Det finns också massor av roliga aktiviteter att göra däremellan, som hundspann, vandring och norrskensturer även kallat Northern Lights Tour Lapland eller Northern Lights Tour Sweden. Detta är väl värt att boka in i kalendern och har du tur så kommer du få njuta av detta underbara naturfenomen.

Lappland och Jukkasjärvi, när du vill uppleva ljuvliga kontraster

Lappland är verkligen en del av Sverige som består av många kontraster. Du kan hitta allt från vackra gröna tallskogar till snöklädda berg och kristallklara sjöar. Oavsett vilken tid på året du besöker finns det alltid något att se och göra.

Du kan vandra genom skogarna på sommaren eller åker skidor över fjällen på vintern. Du kommer garanterat att bli fängslad av Lapplands och Jukkasjärvis vilda skönhet. Kom och utforska Lapplands hjärta, en plats där naturen ger dig väldigt mycket tillbaka. Tillsammans med erfarna vildmarksguider, kan du uppleva fjällvärlden på ett respektfullt sätt.

Upplev Jukkasjärvis sommar i Lapplands vackra fjällvärld

På sommaren är dagarna långa och solen går aldrig ner. Detta är den perfekta tiden för att utforska naturen. Det finns gott om vandrings- och cykelleder att upptäcka, liksom kanot- och kajakpaddling på de många sjöarna och floderna.

Njut av en härlig vinter i Jukkasjärvi med vacker natur och snötäckta fjäll

När vintern kommer förvandlas Lappland till ett härligt snötäckt vinterlandskap. De snöklädda bergen och fjällen samt det frusna sjöarna. Är perfekta för snöskoterturer och slädturer med hundspann. Eller om du föredrar det kan du pröva på isfiske eller långskidor.

När du besöker Lappland och Jukkasjärvi glöm inte att titta upp på natten. Med lite framförhållning så kanske du har bokat in en tidpunkt där det finns stora möjligheter att du får se ett magiskt norrsken.

Oavsett vilken tid på året du besöker Lappland kommer du garanterat att häpna över dess vilda skönhet. Oavsett om du vandrar genom frodiga skogar eller åker skidor över glittrande och snötäckta fjäll finns det alltid något att se och göra. Kom och utforska Lapplands hjärta – Jukkasjärvi. Du kommer att få med dig underbara minnesbilder från olika aktiviteter och upplevelser.

Du hittar olika minnesvärda aktiviteter som exempelvis Snowmobile Jukkasjarvi och Dog sledding northern Sweden. Vill du lära dig med om att bygga en Iglo, då finns exempelvis Build Igloo Sweden. Upplev fjällvärlden på längdskidor med Skitour Lapland.

Se det vackra norrskenet med Northern lights tour Sweden. Samt upplev fjällvärlden till fots med Hiking tour Sweden. För dig som strävar efter att lära dig mer om kultur så kommer du uppskatta den lärorika och oerhört uppskattade Samitour Lapland.

Relaterade nyheter

Senaste nyheterna: