NEWS HUB

Mumin säsongsservis: Duka upp till fest

Bilden visar ett svenskt fikabord. Mumin säsongsservis kan göra dina fikastunder mer sagolika.
Tor Lind

Tor Lind

Journalist

Mumin säsongsservis som du kan duka upp med vid dina festligare tillfällen. För dig som är en stor fan av Tove Janssons klassiska berättelser. Nu finns möjligheten att ta med dig dessa älskade figurer in på middagsbordet.

Mumin säsongsservis: Skapa en mysig atmosfär på ditt middagsbord!

Mumin säsongsservis är en kollektion av tallrikar, skålar och koppar med illustrationer av dina favorit Muminfigurer. Denna servis är perfekt för att pryda ditt middagsbord och skapa en mysig atmosfär. Wller för att överraska och förgylla en kär väns födelsedag.

Inspirerad av Tove Jansson: Firar 100-årsjubileet av författarens födelse

Denna fantastiska Mumin servis är designad av Arabia, en finsk keramikfabrik med över 140 års erfarenhet inom branschen. Arabia är kända för sina unika och högkvalitativa keramiska produkter, och tillsammans med Mumin skapade de detta underbara konstverk. Servisen skapades för att fira 100-årsjubileet av Tove Janssons födelse. Samt har sedan dess blivit en favorit hos Muminfans runtom i världen.

Vackra illustrationer på mumin säsongsservis: Muminfigurer från de klassiska berättelserna

Mumin säsongsservis inkluderar en rad olika tallrikar, skålar och koppar med olika illustrationer från de klassiska Muminberättelserna. Servisen har illustrerats väl och varje illustration skildrar ögonblick från en specifik bok i serien. Du kan välja mellan populära val som Snorkfröken, Muminpappan, Lilla My och självklart – Muminmamman.

Perfekt för dagliga måltider och speciella tillfällen: Berika din matupplevelse

Servisen är tillverkad av högkvalitativ keramik och varje tallrik, skål och kopp har en vacker och unik utformning. Mumin säsongsservis är perfekt för att berika upplevelsen av att äta tillsammans. Samt kan på så sätt användas för både dagliga måltider och särskilda tillfällen.

En kvalitetsprodukt att ta med Muminhemmet in på middagsbordet

När du köper denna fantastiska servis får du en kvalitetsprodukt som är perfekt för att ta med Muminhemmet in på middagsbordet. Detta är inte bara en ordinär servis. Utan en underbar samling av vackra illustrationer som tar oss tillbaka till vår barndom. Detta är en servis som är perfekt att ge som present till en vän eller familjemedlem som är en fan av Mumin. Eller att ge dig själv för att skapa en mysig atmosfär i ditt eget hem.

Förgyll ditt middagsbord med Mumin säsongsservisens charm!

En Mumin säsongsservis är en underbar samling som kommer att förgylla vilken måltid som helst. Med dess vackra illustrationer och högkvalitativt keramikmaterial, är det en samling som inte bara är för Muminfans. Utan för alla som uppskattar en mysig middag med familj och vänner.

Så varför inte unna dig denna fantastiska servis som kommer att ta in Muminhemmet på ditt middagsbord? Lär dig mer om Mumin och olika samlarföremål hos exempelvis Lilla Stork.

Relaterade nyheter

Senaste nyheterna: