NEWS HUB

Gör dig redo för vår- och höstplantering

Picture of Tor Lind

Tor Lind

Journalist

Gör dig redo för vår- och höstplantering med Sam van Schootens noggrant utvalda sortiment av kvalitets blomsterlökar. Oavsett om du letar efter dahlior, liljor, gladioler eller perenner har vi ett urval av förstklassiga lökar som kommer att kunna beställas från och med slutet av februari i begränsad mängd och under en begränsad period. Från och med början av augusti kommer tulpaner, allium, påskliljor och krokusar också att kunna förbeställas i begränsad mängd och under en begränsad period. 

Vad vi erbjuder

Hos Plantigo.se kan du hitta ett omfattande urval av kvalitetsblomlökar som är perfekta för vår- och höstplantering. Vårt sortiment omfattar dahlior, liljor, gladioler, perenner och mycket mer som kommer att kunna beställas från slutet av februari i begränsat utbud och under en begränsad period. Du kan också förbeställa tulpaner, allium, påskliljor och krokusar från början av augusti i ett begränsat utbud och under en begränsad period. 

Vad gör oss speciella? 

De blomsterlökar vi erbjuder hos Plantigo.se är noggrant utvalda för att säkerställa att våra kunder endast får en produkt av högsta kvalitet. Alla våra blommor odlas i Holland av våra betrodda leverantörer. Förutom att erbjuda högkvalitativa produkter ger vi också användbara råd om hur du bäst tar hand om dina blommor när de väl har anlänt, så att du kan få ut det mesta av dem under hela deras livslängd. 

Förvaringsanvisningar 

När du får din leverans ska du se till att ta ut lökarna och knölarna ur förpackningen så snart som möjligt så att de inte förblir utsatta för ljus eller värme som kan skada dem. När de har tagits ut förvaras de på en sval och mörk plats, men se till att den är frostfri tills det är dags att plantera ut eller föröka knölarna för tidigare blomning. På så sätt kan du vara säker på att dina blommor förblir friska under hela sin livslängd och ger dig maximal njutning!  

Plantigo.se erbjuder ett omfattande urval av blomsterlökar av högsta kvalitet som är perfekta för vår- och höstplantering! Hos oss kan du hitta ett imponerande sortiment med dahlior, liljor, gladioler, perenner samt förbeställda tulpaner, allium, påskliljor och krokus – alla odlade exklusivt i Holland av våra pålitliga leverantörer! Glöm inte att när du får din leverans se till att ta bort lökarna eller knölarna från förpackningen och förvara dem på en sval, mörk men frostfri plats tills det är dags att plantera ut eller föröka dem – på så sätt förblir dina blommor friska under hela sin livslängd och ger dig maximal njutning! Så varför vänta – förbered dig nu med Plantigo.se sortiment av kvalitetsblommor!

Relaterade nyheter

Senaste nyheterna: