NEWS HUB

8 tips för att inreda ditt barns rum med Maileg möbler

Blden visar ett barnrum som du kan inreda som ett Maileg barnrum med Maileg möbler och Maileg leksaker.
Picture of Tor Lind

Tor Lind

Journalist

8 tips för att inreda ditt barns rum med Maileg möbler och leksaker. Barnens rum ska vara ett roligt och magiskt utrymme där de kan känna sig inspirerade att leka och använda sin fantasi.

Att hitta rätt inredningsartiklar kan vara svårt, men som tur är erbjuder det varumärket Maileg. Med Mailegs breda utbud av vackra och stilfulla Maileg produkter, som Maileg möbler och Maileg leksaker. Dessa är perfekta för ditt barnrum, nu kan du enkelt skapa ett eget Maileg barnrum.

Maileg leksaker och Maileg möbler: 8 tips på hur du enkelt kan inreda ditt Maileg barnrum

  1. Välj ett tema: Maileg erbjuder en mängd olika teman som du kan välja mellan, så det är lätt att hitta något som ditt barn kommer att älska. Om ditt barn till exempel älskar djur kan du välja kollektionen mus i en tändsticksask. Eller om de föredrar något mer nyckfullt kan du välja kollektionen pixy.
  2. Införliva olika element: Förutom möbler och leksaker får du inte glömma bort att lägga till små detaljer som väggkonst, mattor och sängkläder. Dessa små detaljer kan verkligen hjälpa till att föra samman rummet och få det att kännas komplett.
  3. Balansera ljusa och mörka färger: När du inreder med Maileg produkter är det viktigt att skapa en balans mellan ljusa och mörka färger. Vissa av produkterna, finns redan i både ljusa och mörka versioner. Men du kan också uppnå denna balans genom att para ihop föremål från olika kollektioner.
  4. Blanda och matcha: En av de bästa sakerna med Maileg är att alla deras produkter samordnas så bra tillsammans. Det gör det enkelt att blanda och matcha delar från olika kollektioner för att skapa din egen unika look
  5. Använd förvaringskorgar: Förutom att vara snygga är förvaringskorgar också superfunktionella eftersom de hjälper till att hålla rummet snyggt. Dessutom är de bra för att gömma undan de där leksaksbilarna och dockorna som alltid verkar hamna under fötterna.
  6. Lägg till lite grönska: Om du lägger till några krukväxter eller bara några enkla gröna blad kan det verkligen hjälpa till att liva upp rummet.
  7. Glöm inte bort 5 %-regeln: När du sätter ihop ett rum är det viktigt att komma ihåg 5 %-regeln, som säger att endast 5 % av rummet bör ägnas åt ”icke-essentiella saker” Detta innebär att 95 % av rummet bör fyllas med endast saker som är absolut nödvändiga, såsom en säng, en byrå osv. De återstående 5 % kan användas för saker som väggkonst och mattor.
  8. Ha kul: Så se till att du har roligt med det! Experimentera med olika utseenden tills du hittar något som du älskar.

Med dessa tips i åtanke blir det lätt att inreda ditt barns rum och skapa ett Maileg barnrum. Kom bara ihåg att välja ett tema, blanda och matcha olika kollektioner tillsammans, införliva förvaringskorgar, lägg till lite grönska och viktigast av allt, ha roligt när du inreder.

Relaterade nyheter

Senaste nyheterna: